Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Avocatura.com lanseaza o librarie juridica online

Avocatura.com lanseaza o librarie juridica online
martie 02
13:05 2014

Site-ul Avocatura.com, cel mai important portal de stiri dedicat promovarii si sustinerii performantei profesionale a avocatilor dar si a celorlalti profesionisti din domeniul dreptului, lanseaza in premiera pe piata media locala de profil o librarie juridica online.

Libraria Avocatura.com vine astfel in intampinarea nevoii de informare si perfectionare continua a profesionistilor din domeniul dreptului.

Cu doar cateva click-uri, cititorii isi pot cumpara acum cartile care ii intereseaza direct de pe site-ul Avocatura.com, acestea fiindu-le aduse acasa sau la birou intr-un timp foarte scurt de la lansare comenzii, urmand ca plata sa se faca la livrare.

Libraria online dezvoltata de Avocatura.com reprezinta un demers unic in domeniul presei de profil si pune la dispozitie – intr-un singur loc – toate cartile cu profil juridic aparute la marile edituri specializate din Romania, la preturi extrem de avantajoase pentru cumparatori.

Astfel, profesionistii din domeniul juridic, studentii din cadrul facultatilor de drept, membrii ai mediului universitar si academic precum si publicul larg interesat de noutatile legislative si studiile din domeniul dreptului au posibilitatea de a-si achizitiona direct, simplu si rapid, cartile de care au nevoie in aprofundarea cunostintelor de specialitate ori in extinderea ariei de cunoastere, atat in domeniul specific activitatii lor cat si in cele conexe.

Libraria online se va actualiza continuu cu cele mai noi si interesante titluri din domeniul juridic, pe site putand fi facute si precomenzi la cartile ce urmeaza sa apara si care au fost anuntate deja de edituri.

Avocatura.COM, editat de CND Legalis SRL, sustine valorile si obiectivele profesiei de avocat si totodata isi propune sa aduca zi de zi la cunostinta publicului larg si a profesionistilor din domeniul Dreptului performanta profesionala, valoarea intelectuala si utilitatea serviciului avocatial in general.

 

sursa: avocatura.com

Avocatura.com lanseaza o librarie juridica online - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live