Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Conferința de Control Intern în Sectorul Financiar Bancar

Conferința de Control Intern în Sectorul Financiar Bancar
mai 09
22:07 2014

Institutul de Control Intern, în parteneriat cu Wolters Kluwer România, organizează în București, în data de 29 Mai 2014, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, începând cu ora 09:00 conferința cu tema Controlul Intern în Sectorul Financiar Bancar. 

Nevoia de controale interne adecvate necesită specialiști care sunt capabili să implementeze, să utilizeze, să evalueze și să monitorizeze buna funcționare a sistemului de control intern din organizațiile financiare.

„Recâștigarea încrederii, stabilitatea financiară, transparența și acuratețea datelor și informațiilor furnizate, nivelul ratelor și comisioanelor, comunicarea eficientă precum și modul de soluționare a reclamațiilor sunt câteva dintre ingredientele care vor garanta succesul campionilor creditării anului 2014. 

În contextul unui an destul de dificil pentru sectorul financiar bancar, un control intern eficace poate fi reţeta succesului și garanția unei creșteri sustenabile”, a declarat Cosmin Șerbănescu, Președintele Institutului de Control Intern.

Evenimentul este unul de referință pentru comunitatea financiar bancară, reunind speakeri cu notorietate și vastă expertiză, printre care enumerăm: Guillermo Tolosa, reprezentant FMI România și Bulgaria, Ioana Petrescu, Ministrul de Finanțe, Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România & Moldova, Peter Bayley, Director Executiv, Managementul Riscului – Visa Europe, Ludwik Sobolewski, Președinte Bursa de Valori București.

Programul evenimentului a fost special creat să răspundă celor mai mari provocări cu care se confruntă specialiștii în control intern din sectorul financiar-bancar.

Prezentările speakerilor vor fi însoțite de sesiuni de întrebări și răspunsuri urmate de paneluri de discuție.

Printre tematicile dezbătute se regăsesc subiecte importante și de actualitate:

  • Aspecte privind controlul intern în contextul noilor reglementări ale Băncii Naționale a României (Regulamentul BNR nr. 5/2013)
  • Implementarea CRD IV/CRR/R5/ 2013
  • Impactul Basel III asupra auditului intern
  • Guvernanța corporativă în practică
  • Scheme de fraudă cu cardul bancar și cum ne putem proteja
  • Evaluarea cantitativă a sistemului de control intern

Conferința este dedicată profesioniștilor în control intern, managementul riscurilor, audit intern, audit public intern, audit public extern, audit statutar, conformitate, guvernanță, membrilor / președinților Comitetelor de Audit, membrilor din Consiliile de Administrație, reglementatorilor, membrilor din cadrul organismelor de supraveghere, directorilor executivi, investitorilor instituționali, directorilor financiari, directorilor de divizii / direcții / departamente, profesorilor universitari, jurnaliștilor și publicului interesat de subiectele și temele dezbătute.

Evenimentul va reuni reprezentanți din cadrul organismelor de reglementare și supraveghere în domeniu, alături de profesori universitari și jurnaliști.

Pentru mai multe amănunte vă rugăm să accesați siteul www.institutuldecontrolintern.ro, secțiunea Evenimente.

sursa: wolterskluwer.ro

Conferința de Control Intern în Sectorul Financiar Bancar - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live