Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Conferintele INM – Noul Cod de procedura penala – 2014

Conferintele INM – Noul Cod de procedura penala – 2014
ianuarie 28
14:33 2014

INM – Proiect româno – elveţian „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi” – Program comun formare continuă la nivel centralizat-formare continuă la nivel descentralizat în domeniul Noilor Coduri

Conferintele INM – Noul Cod de procedura penala – 2014

Institutul National al Magistraturii are placerea sa anunte organizarea unei serii de conferinte dedicate noului Cod de procedura penala, care vor avea loc la sediul INM din Bucuresti in urmatoarele perioade:

- 14-15 ianuarie 2014

- 21-22 ianuarie 2014

- 11-12 februarie 2014

- 18-19 februarie 2014

- 24-26 februarie 2014 – conferinta mixta (in materia Noului Cod penal si noului Cod de procedura penala)

Conferintele sunt organizate in cadrul proiectului romano-elvetian „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor legi”.

Formatul propus vizeaza impartirea tematicii noului Cod de procedura penala in 4 mari unitati, care urmeaza sa faca obiectul cate unei conferinte separate, cate una pe saptamana. Astfel, pe parcursul celor 4 conferinte, urmeaza a fi acoperita intreaga tematica a noului Cod de procedura penala.

Formatorii pentru aceasta serie de conferinte sunt specialisti si autori de renume in materia dreptului procesual penal, judecatori cu o inalta specializare in materie, membri in comisia de elaborare a noului Cod de procedura penala.

Ca participanti sunt invitati formatorii INM in materia dreptului penal si dreptului procesual penal, dar si reprezentanti ai fiecarei curti de apel, persoane care vor fi responsabile in continuare de formarea profesionala a magistratilor in domeniul dreptului procesual penal in raza teritoriala a curtii de apel respective.

La conferinte au fost invitati sa participe si judecatori din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avocati, politisti, reprezentanti ai Administratie Nationale a Penitenciarelor etc.

Cele 4 conferinte urmeaza a fi transmise on-line, putand fi urmarite in direct de catre toti magistratii interesati.

Si de aceasta data INM va realiza rezumatul prezentarilor, care va fi disponibil pe pagina de internet a conferintei.

INM a decis sa puna la dispozitia magistratilor o adresa de email (nadia.taran@inm-lex.ro) unde acestia pot transmite intrebari atat inainte de conferinte, cat si pe parcursul acestora. Formatorii vor raspunde acestor intrebari in cadrul conferintelor, in masura timpului disponibil.

Pentru magistratii care, din diferite motive, nu vor avea posibilitatea de a le vizualiza in direct conferintele vor fi inregistrate video si postate pe pagina de internet a INM.

sursa: ncpp.inm-lex.ro/index.html

Conferintele INM – Noul Cod de procedura penala – 2014 - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live