Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Depunerea candidaturilor – 08.02.2015

Depunerea candidaturilor – 08.02.2015
februarie 09
14:14 2015

Secretariatul tehnic al Consiliului de Mediere a publicat Tabelul cu mediatorii care au depus Dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere, actualizat la 08.02.2015 si roaga viitorii deponenți să aibă în vedere următoarele aspecte:

  1. Pe data de 27.02.2015, pe lângă Lista finală a candidaților, se vor publica pe site-ul CM și: a.Declarația de intenție, b.Descrierea competențelor și a experienței practice precum și c. CV-ul, pentru fiecare candidat în parte (Art.18 alin (2) din Anexa 11 la ROF). Ca urmare, vă adresăm rugamintea să evitați, pe cât posibil, înscrierea în aceste 3 documente a unor date cu caracter personal care nu pot fi făcute publice (ex. CNP-ul).
  2. Pentru cerința prevăzută la Art.6, lit e) din Anexa 11 la ROF, se va depune la Dosar un CERTIFICAT MEDICAL eliberat de o entitate medicală abilitată.
  3. Adeverința de membru la o Asociație trebuie să fie eliberată de Asociația cu care mediatorul este înscris în TM la data depunerii cererii de candidatură (Art.8 lit. f) din Anexa 11 la ROF).

sursa: cmediere.ro

Depunerea candidaturilor – 08.02.2015 - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live