Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Galei Excelentei in Mediere, editia a-II-a – comunicat de presa

Galei Excelentei in Mediere, editia a-II-a – comunicat de presa
mai 16
16:36 2014

In cadrul evenimentului organizat de Medierenet.ro si Asociatia Mediere Medias, sub patronajul Consiliului Judetean Cluj, au fost acordate premii de excelenta pentru activitatea mediatorilor, precum si premii onorifice pentru reprezentantii societatii civile care sprijina promovarea si implementarea medierii in Romania.

La cea de-a doua editie a Galei Excelentei in Mediere a fost lansat si primul Anuar al Mediatorilor din Romania, in care sunt publicate, in premiera, rezultatele primului sondaj oficial realizat de IRES cu privire la perceptia romanilor despre mediere.

Invitatii speciali ai Galei Excelentei in Mediere au fost: Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alina Gorghiu, deputat, Andrei Axente Irinel, vicepresedintele Curtii de Apel Cluj, Alessandra Cagnazzo, mediator familial pe langa Curtea de Apel de la Roma, Milano si Lecce.

„Am fost parteneri ai Galei Excelentei in Mediere inca de la prima editie. Suntem bucurosi si onorati sa fim alaturi de dumneavoastra si in acest an, tot la Cluj-Napoca. Ne dorim ca Gala Excelentei in Mediere sa ramana la Cluj-Napoca, iar noi sa fim parteneri si la a treia editie a evenimentului si la toate cele care vor urma” a declarat Horea Uiorenu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

” A fost o onoare pentru mine sa fac parte din echipa de organizare a celei de-a doua editii a Galei Excelentei in Mediere si ma bucur ca Gala Excelentei in Mediere a prins radacini la Cluj-Napoca. Sunt mandra ca a devenit o traditie ca mediatorii sa fie premiati pentru eforturile lor an in cadrul acestui eveniment inedit desfasurat, ca de fiecare data, in capitala Ardealului. Ma bucur ca se decanteaza excelenta in mediere la Cluj- Napoca si ca se fac demersuri pentru infiintarea unui Centru de Excelenta in Mediere, tot aici” a afirmat Alina Gorghiu.

Evenimentul a fost moderat de prof. Aurel Codoban si de Anca Lucia Stancu, manager Medierenet.ro.

„La aceasta a doua editie am avut ocazia sa aflam, direct de la cei care formeaza corpul profesional al mediatorilor, cine s-a detasat prin activitatea depusa in sprijinul medierii. Mediatorii au fost cei care au facut nominalizarile prin vot direct si transparent, desemnandu-i astfel pe cei mai buni dintre ei”, a declarat Anca Lucia Stancu, managerul MediereNet.ro.

Numele premiantilor sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentului.

Evenimentul a avut ca parteneri si Universitatea Babes-Bolyai, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, Consiliul de Mediere, respectiv asociatii profesionale ale mediatorilor.

Pentru mai multe detalii:

Anca Lucia Stancu

Manager MediereNet

Mobil 0744 522 372

a.stancu@medierenet.ro

sursa: medierenet.ro

Galei Excelentei in Mediere, editia a-II-a – comunicat de presa - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live