Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Mediatorul Ilie Bertea a decedat! Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Mediatorul Ilie Bertea a decedat! Dumnezeu să-l odihnească în pace.
martie 08
23:50 2014

Prezent la evenimentul special dedicat aniversării zilei de 8 martie, organizat de PP-DD Timiş, consilierul judeţean Ilie Bertea a decedat.

Sâmbătă seara, în cadrul unui eveniment care a avut loc la fosta cantină a fabricii “6 martie” situată pe strada Coriolan Brediceanu, dedicat zilei de 8 martie, consilierul judeţean din partea PP-DD, Ilie Bertea a decedat în urma unui infarct.

Acesta se afla pe ringul de dans, iar în timpul unui dans, alături de ceilalţi participanţi la petrecere s-a prăbuit la podea de unde nu l-au mai ridicat decât medicii echipajului SMURD care au părut la faţa locului, la circa 20 de minute de la efectuarea apelului către serviciul 112.

Odată ajunsă maşina medicală, doctorii s-au chinuit mai bine de 30 de minute să-l resusciteze, timp în care i-au fost administrate şi 8 injecţii cu adrenalină şi 3 cu amiokordin, însă efortul a fost în zadar. Medici au constatat decesul în jurul orei 22:10.

“Este o pierdere grea pentru noi. Era un prieten bun, iar golul lăsat prin plecarea sa va fi aproape imposibil de acoperit. Dorim să îi transmitem familiei cele mai sincere condoleanţe, putere să treacă peste momentul greu. Odihneşte-te în pace, prieten drag!”, ne-a declarat deputatul Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş.

sursa: voceatimisului.ro

Mediatorul Ilie Bertea a decedat! Dumnezeu să-l odihnească în pace. - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live