Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Membrilor Consiliului de Mediere li se cere sa demisioneze printr-o scrisoare deschisa

Membrilor Consiliului de Mediere li se cere sa demisioneze printr-o scrisoare deschisa
februarie 20
23:21 2014

Viorel Danciu, presedintele Asociatiei Mediatorilor Ardeleni, a lansat o scrisoare deschisa catre membrii Consiliului de Mediere, prin care le solicita acestora sa demisioneze din cauza „rezultatelor catastrofale ale activitatii”. In caz contrar, mediatorii anunta ca vor demara actiuni in limitele legale.

Redam integral scrisoarea deschisa:

Avand in vedere actiunile dumneavoastra din ultimul an, care au dus la degradarea si erodarea continua a increderii mediatorilor in Consiliul de mediere, datorita rezultatelor catastrofale ale activitatii indreptata si concentrata doar pentru a va asigura continuitatea in aceste functii, aservirea mediatorilor la scolile de formare pe care le detineti, precum si la alte profesii, prin atitudinea de dispret si sfidare a unui intreg corp profesional alcatuit din aproape 9000 de mediatori, in calitate de presedinte a Asociatiei Mediatorlor Ardeleni va solicit in mod oficial sa demisionati si sa demarati alegeri pentru Consiliul de mediere.

Motivam solicitarea noastra prin actiunile ilegale cu caracter retroactiv menite sa consolideze pozitia dumneavoastra de forta in detrimentul intereselor profesiei si ale mediatorilor.

Va recomandam sa luati in serios solicitarea noastra, pentru a evita alterarea si mai grava a imaginii acestei profesii nobile, pe care ati decis sa o tradati in favoarea unor scopuri meschine de grup. In cazul in care nu veti proceda in a face demersurile solicitate, ne rezervam dreptul a lua masuri legale prin a sesiza organele abilitate sa verifice si sa se pronunte asupra activitatii dumneavoastra.

Consideram ca in acest moment in calitate de membrii ai Consiliului de Mediere nu mai reprezentati interesele mediatorilor, motiv pentru care persistenta dumneavoastra in aceste pozitii, care implica onoare, onestitate si integritate nu mai este necesara si nici nu mai produce efecte, fiind inafara mandatului legal.

Va oferim ocazia sa plecati cu fruntea sus, daca intr-adevar doriti binele medierii asa cum afirmati.

Asteptam pozitia dumneavoastra in termen de 1 saptamana, respectiv pana la data de 25.02.2014. In cazul lipsei unui raspuns va asiguram ca vom demara actiuni in limitele legale cu privire la aceasta situatie, cu toate consecintele ce vor decurge din ele.

Cu stima,

Viorel Danciu – mediator

Presedintele Asociatiei Mediatorilor Ardeleni”.

sursa: avocatura.com

Membrilor Consiliului de Mediere li se cere sa demisioneze printr-o scrisoare deschisa - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live