Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Noile criterii de funcţionare a microîntreprinderilor.

Noile criterii de funcţionare a microîntreprinderilor.
februarie 25
19:52 2014

Regimul microîntreprinderilor a suferit schimbări în acest an. În lipsa normelor de aplicare, multe au căzut în capcana interpretării criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească

Deşi modificările aduse regimului microîntreprinderilor începând cu februarie 2013 au avut ca scop declarat diminuarea sarcinii fiscale pentru unele companii şi, implicit, reducerea evaziunii fiscale, acestea au afectat în mod negativ companiile mici, nevoite să plătească un impozit de 3% aplicat veniturilor înregistrate, față de 0 lei, în condițiile în care acestea înregistrau pierdere.

Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, ca alternativă mai mult sau mai puţin fericită la impozitul pe profit, a avut parte de mai multe modificări pe parcursul anului 2013, culminând, conform tradiţiei româneşti, cu cele apărute pe final de an, aplicabile din ianuarie 2014.

Principalele modificări legislative corelate şi cu interpretarea…   …Citeste mai departe despre Noile criterii de funcţionare a microîntreprinderilor. Cum trebuie interpretate?

 

sursa: capital.ro

Noile criterii de funcţionare a microîntreprinderilor. - overview
4
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live