Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Plan parental pe formatul propus de ARPCC, acceptat de CA Ploieşti

Plan parental pe formatul propus de ARPCC, acceptat de CA Ploieşti
mai 28
00:29 2014

Avem plăcerea să publicăm textul unui mesaj primit din partea unui avocat din Ploieşti care ne pune în vedere acceptarea de către CA Ploieşti a unui plan parental creat după modelul ARPCC, propus aici. Publicăm acest text cu speranţa că aceasta va stimula şi alţi profesionişti (avocaţi sau mediatori) să insiste pentru utilizarea acestui plan parental.

Colectivul ARPCC

Atasate, veti gasi hotararile pronuntate in dos.30472/281/2012, avand ca obiect exercitarea autoritatii parintesti. Initial, cu foarte mare dificultate, am reusit sa implementez partea din Planul Parental care includea doar partial modalitatea de pastrare a legaturilor personale – planul de vizitare/accesare/gazduire. Pe tot parcursul celor doi ani in care ne-am judecat, mama s-a opus ca tatal sa isi vada copiii mai mult decat clasicul si falimentarul „un week-end la doua saptamani”.

Pe scurt:

-tatal a castigat in prima instanta (cu mici modificari orare, care insa ar fi fost acceptate de catre tata), insa instanta a decis ca vizitarea sa se efectueze in domiciliul mamei, aspect imposibil din cauza relatiilor tensionate si care era contrar vointei partilor exprimata in Planul Parental.

-ambele parti au formulat apel: mama pentru a obtine „un week-end la doua saptamani”, iar tatal pentru a corecta aspectul referitor la vizita in domiciliul mamei.

Din neatentie, instanta de apel (Tribunalul Prahova) a admis ambele apeluri, rezultand o eroare judiciara de proportii….   …Citeste mai departe despre Plan parental pe formatul propus de ARPCC, accesptat de CA Ploieşti

 

sursa: networkedblogs.com

Plan parental pe formatul propus de ARPCC, acceptat de CA Ploieşti - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live