Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Stagii de pregatire profesionala. Participare gratuita. Puncte profesionale.

Stagii de pregatire profesionala. Participare gratuita. Puncte profesionale.
aprilie 02
11:51 2014

Anunţ organizare stagii de pregătire profesională – Suceava, Botoşani

Stimaţi mediatori,

Vă aducem la cunoştinţă ca domnul Coste Ştefan – membru în Consiliul de Mediere va organiza două seminarii cu tema „Medierea în lumina noii legislaţii penale„, astfel:

1. Pe data de 04 aprilie 2014, între orele 09.00-17.00, în sala mică a Casei de Cultură din municipiul Suceava,  la care sunt invitaţi şi reprezentanţi ai Consiliului de Mediere, CSM, magistraţi, ofiţeri şi agenţi de poliţie judiciară.

2. Pe data de 12 aprilie 2014, între orele 10.00-18.00, în sala de conferinţe a NOVA ApaServ din municipiul Botoșani.

Aceste seminarii constituie stagii de pregătire profesionalăparticiparea este gratuită şi se acordă puncte profesionale, în conformitate cu Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 1439 din 15.12.2012.

Anunţ organizare stagiu de pregătire profesională – Bucureşti

Stimaţi mediatori,

În data de 04 aprilie 2014, începand cu ora 14.00, doamna Anca Elisabeta Ciucă – membru al Consiliului de Mediere, va organiza un seminar cu tema „Răspunderea disciplinară a mediatorului în contextul modificărilor legislative din 2012 şi 2013 ale Legii 192/2006„.

Seminarul va avea loc la Institutul Bancar Român şi este organizat în colaborare cu Asociaţia profesională FINBAN şi Asociaţia profesională „Colegiul mediatorilor„.

Acest seminar constituie stagiu de pregătire profesională, participarea este gratuită şi se acordă puncte profesionale, în conformitate cu Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 1439 din 15.12.2012.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: anca.ciuca@fdc.org.ro  

Anunţ organizare stagiu profesional – Bucureşti

Stagiul profesional in domeniul medierii organizat de domnul Dr. Zeno Șuștac, vicepresedintele Consiliului de mediere, in Bucuresti, avand ca tema: „Aspecte practice privind medierea” se va desfasura intr-o noua locatie –Institutul Bancar Roman (IBR), Strada Negru Voda, Nr. 3, Amfiteatrul A si  este programat în data de 7 aprilie 2014, in intervalul orar 16.00-20.00. Inscrierile vor fi validate in limita locurilor disponibile, selectia efectuandu-se in ordinea transmiterii cererilor de inscriere a persoanelor interesate.

     In urma stagiului profesional mediatorii participanti vor obtine puncte profesionale de formare continua  în conformitate cu Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 1439 din 15.12.2012.

      Invitatul special al evenimentului este domnul Dr. Bogdan Stanescu, mediator si membru supleant al Consiliului de mediere. Alaturi de domnia sa  vom incerca sa dezbatem si sa clarificam cat mai multe aspecte ale temei propuse pentru aceasta intalnire.

Participarea este gratuita.

 

Anunţ organizare stagiu de pregătire profesională – Galaţi

Stimaţi mediatori,

În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 1439 din 15.12.2012, domnul  Mihai Munteanu – membru supleant în Consiliu, va organiza un stagiu de pregătire profesională cu tema „Medierea, de la Informare la Acord de mediere”. 

Activitatea se va desfăşura pe data de 10 aprilie 2014, în municipiul Galaţi, la Universitatea Dunărea de Jos, Aula Magna, în intervalul orar 16:00–20:00.

Participarea este gratuită şi se acordă puncte profesionale. Înscrierile se fac la adresa de e-mail: mediere.galati@yahoo.com

 

sursa: cmediere.ro

Stagii de pregatire profesionala. Participare gratuita. Puncte profesionale. - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live