Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Ziua Nationala a Mediatorului

Ziua Nationala a Mediatorului
aprilie 28
00:48 2014

Consiliul de Mediere, autoritatea nationala de reglementare si autorizare in domeniul medierii, organizeaza – in parteneriat cu Consiliul Judetean Buzau – Ziua Nationala a Mediatorului.
Cu toate ca Ziua Nationala a Mediatorului este 4 mai, Consiliul de Mediere a decis ca anul acesta ea sa fie celebrata concomitent cu Ziua Europei, in 9 mai, la Buzau, in sala Consiliului Judetean Buzau (Bd. N. Balcescu, nr. 48), intre orele 9.00-19.00. Sloganul evenimentului este: Impartasim aceleasi valori, avem aceeasi viziune – o societate a dialogului.

Dorin Badulescu, presedintele Consiliului de Mediere, a declarat: Contextul actual european, tulburat de conflicte, face necesara afirmarea cât mai rapida a medierii pe toate palierele sociale. Incordarea, nesiguranta, sentimentul de insecuritate transforma societatea, impingând-o spre intoleranta si lipsa de omenie. Valorile si viziunile europene corespund valorilor medierii in general si a celei romanesti in special. Practic, putem spune ca Romania detine un produs specific, traditional, daca imi este permis sa ma exprim asa: modelul romanesc de mediere. Expresie a unei legislatii in cea mai mare parte eficiente si datorita profesionistilor sai – deveniti cel mai numeros corp de acest gen din Uniunea Europeana -, acesta se dovedeste a fi apt sa schimbe mentalitati si sa genereze pe viitor o societate europeana a dialogului.

Evenimentul se adreseaza tuturor mediatorilor autorizati care figureaza in Tabloul Mediatorilor. Nu se percepe taxa de participare si vor fi acordate 5 puncte profesionale. Inscrierile se fac la adresa de e-mail conferinta@cmediere.ro , in limita locurilor disponibile.

sursa: daciccool.ro

Ziua Nationala a Mediatorului - overview
4
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

Abonati-va la newsletter


RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live