Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/mediere1/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/functions/other.php on line 160
Consiliul de mediere - Conferinta 23 martie 2016

Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Consiliul de mediere – Conferinta 23 martie 2016

Consiliul de mediere – Conferinta 23 martie 2016
martie 17
13:00 2016

În data de 23 martie 2016 orele 09.00 va avea loc conferința Medierea – instrument de lucru modern pentru judecători, procurori si polițisti, organizată de Consiliul de Mediere in parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Institutul Național al Magistraturii.

Conferința se va desfășura în aula INM și se înscrie in programul de formare continuă pentru magistrați pe anul 2016. La eveniment vor participa reprezentanți ai CSM, INM, Parchetul de pe lângă ICCJ, Inspectoratul General al Poliției Române, judecători, procurori și polițiști.

Programul de formare continuă pentru magistrați va fi susținut de formatori din cadrul INM și din partea Consiliului de Mediere, de către Ion Dedu – membru în Consiliul de Mediere, reprezentant permanent în relația cu sistemul judiciar si de către Zeno Daniel Șuștac – vicepreședintele Consiliului de Mediere, coordonatorul Comisiei de relații internaționale.

Conferința va fi transmisa on-line pe www.cmediere.ro și pe www.inm-lex.ro.

Consiliul de mediere

Agenda Conferintei

 

sursa: cmediere.ro

Consiliul de mediere – Conferinta 23 martie 2016 - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live