Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/mediere1/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/functions/other.php on line 160
Conflictele de munca in 2016

Mediere Online Romania – MEDIEREA, alternativa la justitie.

Articole

 Breaking News

Conflictele de munca in 2016

Conflictele de munca in 2016
martie 25
14:19 2016

Numarul litigiilor de munca este in crestere. Unul dintre motive este faptul ca angajatii isi cunosc din ce in ce mai bine drepturile, desi nu indeajuns.

Esential de retinut este faptul ca orice angajat are dreptul sa se adreseze organelor de control sau instantelor competente in cazul in care drepturile sale au fost incalcate. Evident, are nevoie de argumentele de rigoare, de dovezi, de asistenta juridica.

Foarte putini angajati decid sa ia atitudine si sa incerce sa schimbe atitudinea abuziva a angajatorului. Cei mai multi prefera sa accepte situatia. Motivele sunt diverse, cele mai…   …Citeste mai departe despre…   INTERVIU CU AVOCAT ANA-MARIA BORZ: CONFLICTE DE MUNCA IN 2016. CE PROBLEME AU SALARIATII LA LOCUL DE MUNCA?

sursa: legislatiamuncii.manager.ro

Conflictele de munca in 2016 - overview
4
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

RADU AURELIAN – BIROU DE MEDIATOR

ANGHELI CATALIN – BIROU DE MEDIATOR

Mediere Online Romania - Medierea, alternativa la justitie - Informatii despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente, cursuri, tipuri de litigii...

Mediere Romania

Curs valutar live